Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Floor van den Berg - 2016-05-04 20:56:52

Ik heb lang twijfels gehad of mijn huidige studiekeuze wel een goede keuze was. Ik had al eerder een verkeerde studiekeuze gemaakt. Hierdoor ben ik via mijn ouders in contact gekomen met Robin.

Robin heeft tijdens de zes sessies vooral mijn zelfbeeld laten zien. Hieruit kwam naar voren, dat ik over veel dingen in het dagelijks leven twijfel.

We hebben samen gekeken naar andere opleidingen die e.v.t. bij mij zouden passen. Maar toen kwam ik erachter dat ik er niet zeker van was om weer voor de tweede keer te switchen van opleiding.
Na lang nadenken, heb ik uiteindelijk besloten om verder te gaan met mijn huidige opleiding.
Door de sessies ben ik er vooral achter gekomen dat ik echt nog aan mezelf moet werken. Dit ga ik ook zeker doen!

Ik wil Robin in ieder geval bedanken voor de leerzame sessies. Grin

Jaga - 2015-06-13 13:31:46

De pakketkeuze in de derde was voor mij niet moeilijk, maar de keuze voor een vervolgopleiding was toch lastiger. Ik heb toen hulp gezocht bij Robin. De sessies waren soms best intens aangezien Robin je enorm over jezelf laat nadenken, hij houdt je een spiegel voor. Hier heb ik enorm veel aan gehad. Ik ben nu niet alleen te weten gekomen welke studies bij mij passen, maar ben ook veel over mezelf te weten gekomen. Ik heb nu voor een studie gekozen waarvan ik volledig overtuigt ben dat dit is wat ik graag wil. Nu ben ik heel benieuwd hoe het volgend jaar gaat worden, maar ik ben er enorm enthousiast over. Met dank aan Robin.

Oscar - 2015-05-09 14:01:06

Net als zovele heb ook ik begin dit jaar een foute studiekeuze gemaakt. Ik ben gelukkig terechtgekomen bij Robin en na een eerste kennismaking wist ik dat ik goed zat. Na 6 diepgaande en leuke sessies, heb ik mijzelf opnieuw ontdekt. Niet alleen heb ik nu een nieuwe studie gekozen waar ik heel erg veel zin in heb. Ook heeft Robin mij geholpen in het dagelijks leven, doormiddel van zijn coaching. Ben daarom zeer te spreken over de persoon Robin en zijn werkwijze, een echte aanrader.

Jasper van Noort - 2015-04-30 01:36:15

Na het stoppen met mijn studie in februari ben ik vrij snel naar een studiekeuze-coach gaan zoeken. Uiteindelijke ben ik bij 2Study uitgekomen. Hier heb ik een zestal prettige, professionele en vooral persoonlijke coaching-sessies gehad.
Het heeft mij geholpen om mezelf beter te leren kennen, en om een gefundeerde nieuwe studiekeuze te maken. Dankzij de professionele begeleiding die 2Study biedt in het zoeken naar een passende opleiding, heb ik het volste vertrouwen dat ik met mijn nieuwe opleiding ga slagen!

jijs - 2014-06-16 12:15:10

om een lang verhaal kort te maken. Het heeft me erg geholpen, ik wist niet wat voor studie ik wilde doen, met dit traject hebt ik me inmiddels al aangemeld voor een nieuwe studie. Erg tevreden over dit traject zeker een aanrader!

jennifer - 2014-05-06 11:53:30

Ik ben naar 2study gegaan omdat ik nog geen idee had welke opleiding ik wou gaan doen. Door de vragen die ik en anderen in moesten vullen over mij heb ik mezelf beter leren kennen en ben ik erachter gekomen wat mijn goede en zwakkere punten zijn. Ook zijn we gaan kijken wat ik nou echt leuk vond en aan de hand van deze dingen heb ik uiteindelijk een studie kunnen kiezen. Ik ben er zeker van dat deze studie goed bij mij past en ben blij dat ik goede begeleiding heb gekregen bij het kiezen van een studie. 2study heeft echt geholpen en is dus zeker de moeite waard!


Joris - 2014-05-04 15:49:33

Ik ben naar 2study gegaan omdat ik geen enkel idee had welke studie nou echt bij mij past. Door de sessies met Robin ben ik er na een aantal weken toch achter gekomen. Door de gesprekken, analyses en het 'huiswerk' leer je jezelf en vooral je sterke en zwakke punten beter kennen. Aan de hand van deze sessies ben ik stapje voor stapje steeds dichter bij mijn studiekeuze gekomen en daarvoor gaat al mijn dank uit naar Robin! 

Nienke - 2013-12-17 16:25:57

Ik ben naar 2study gegaan omdat ik erg twijfelde over mijn studiekeuze. Samen hebben we alle stappen van het studiekeuzetraject doorlopen. Alle gesprekken, opendagen en meeloopdagen, hebben mij veel duidelijkheid gegeven. Ik ben blij dat ik nu een keuze heb gemaakt waar ik me helemaal prettig bij voel. Bedankt voor alle ondersteunende gesprekken (en het huiswerk;)). Ik kijk uit naar mijn studietijd! 

Koen - 2013-11-26 16:16:21

Na 4 jaar ongemotiveerd bedrijfseconomie studeren ben ik er dankzij Robin achter gekomen dat de Rockacademie meer mijn ding is!

Roy - 2013-07-05 20:53:18

Ik heb na het behalen van mijn VWO diploma een versneld traject gevolgd, omdat ik er zelf niet uitkwam welke studie ik moest gaan doen. Door goede gesprekken en opdrachten heb ik mijn eigen interesses beter leren kennen en weet ik ook beter welke studie er bij mij past. Uiteindelijk heb ik een studie kunnen vinden die bij mij past. 

Dieuwertje - 2013-02-17 16:37:00

Na mijn middelbare school heb ik een tussenjaar genomen om te reizen en omdat ik nog helemaal niet wist wat ik wilde studeren. Ik had al een heleboel open dagen en voorlichtingen bezocht maar toch bleef ik het moeilijk vinden. Door de sessies met Robin leerde ik mezelf steeds beter kennen, kwam ik erachter wat mijn sterke en minder sterke punten waren en wat voor studie daarbij past. Robin kan soms wat confronterend zijn maar dit vond ik juist wel goed omdat het me hielp na te denken over mezelf en wat ik wilde. Uiteindelijk heb ik me ingeschreven voor Geneeskunde!

Tom - 2013-02-06 18:31:32

Na mijn middelbare school heb ik een half jaar HBO gestudeerd, maar dat was niks. Omdat ik echt niet wist waar ik moest beginnen met het zoeken van een studie heb ik dit uitgesteld en uitgesteld. Ik ben fulltime gaan werken en 3 jaar (!!) later heb ik dan toch de stap gezet om hulp in te schakelen van 2study.
Ik was er in het begin nog wat sceptisch over, maar gelukkig was dat gevoel na de kennismaking al meteen weg. Janneke de Munnik heeft me ontzettend goed geholpen met de sessies. Ik ben ontzettend veel over mezelf te weten gekomen, maar ook hoe ik overkom op anderen. Ik heb weggefilterd wat ik niet leuk vond en heb uiteindelijk mijn passie gevonden. In september ga ik weer studeren en heb er het volste vertrouwen in dat ik de goede keuze gemaakt heb.
Bedankt, Janneke!

Joerie - 2012-09-05 20:16:20

Helaas moest ik na twee jaar stoppen met de studie die ik in eerste instantie had gekozen. Omdat ik zelf moeite had met kiezen en er zelf niet uit kwam heb ik het programma van 2study gevolgd. Ik heb het proces als erg aangenaam ervaren en ben veel te weten gekomen over mijn studiekeuze en over mezelf.

Matthijs - 2012-08-26 16:44:07

Tijdens mijn eerste studiejaar op de beroepsopleiding kwam ik erachter dat ik niet de goede studiekeuze had gemaakt. Ik had wel een idee, maar zowel ik als mijn ouders waren er nog niet van overtuigd. Omdat ik nog niet echt wist welke studie bij mij paste, heb ik een enkele sessies bij Robin gevolgd. Na een swot analyse en enkele gesprekken was de conclusie dat de studie ik in mijn hoofd had zitten, het beste bij mij past. Dit was een fijne bevestiging.   


Tessa - 2012-05-10 00:41:35

Niet alleen ik, maar ook mijn ouders waren bang dat ik volgend jaar niet wist welke studie keuze ik zou moeten maken. Ik had zoveel verschillende richtingen die ik interessant vond en was bang erachter te komen dat de studie toch niet helemaal bij mij paste wanneer ik er al aan begonnen was. Mijn keuze staat nog niet definitef vast, maar wel weet ik zeker dat ik na de laatste sessie met een gerust hart mijn eindexamen jaar in ga en ik goed terrecht zal komen dankzij Robin's coaching!

Ken - 2012-05-07 15:55:44

De wijze waarop er bij 2 study word gewerkt is erg fijn. Ik kwam met een chaos naar binnen en binnen enkele sessies werd er orde geschept. De werkwijze waarbij je eerst je zelf leert kennen en daardoor je kwaliteiten en intresse duidelijk in beeld komen. Hierdoor werd het al snel duidelijk welke studie het best bij mij past. Ik raad 2 study bij iedereen aan die zoekend is naar de juiste studiekeuze


Sam - 2012-04-08 14:33:06

Voordat ik me had aangemeld bij 2study, wist ik echt totaal niet wat ik voor studie wilde gaan doen. Bij de sessies ben ik zelf stapje voor stapje erachter gekomen wat ik nou wel en niet leuk vind. Ik werd daarbij super gecoacht. Naast de studiekeuze is het ook nog is nuttig voor jezelf: je sterke eigenschappen komen naar voren, maar ook je mindere. Dat kan confronterend zijn, maar ook leerzaam. Je kunt die mindere puntjes ook verbeteren!Ik heb totaal geen spijt van dat ik me hier heb aangemeld!Nogmaals dank voor de coaching!

Mark - 2012-01-14 11:57:08

op het begin had ik nog mijn twijfels over of dit wel echt iets voor mij zou zijn, maar direct na het intake gesprek kwam ik er al achter dat Robin er zelf ook echt met hart en ziel voor gaat. de gesprekken met hem waren soms wel stevig maar je komt echt heel veel over jezelf te weten wat je eerst echt nog niet wist.het is een geweldige investering en het geld dubbel en dwars waard.geweldig

Nick - 2012-01-05 12:54:35

Na een lange tijd niet te weten wat ik echt wou gaan doen heb ik mezelf aangemeld bij 2study. Wist niet of ik nu weer een studie wou gaan volgen of verder wou gaan met werken.
De gehele tijd werd ik goed gestuurd maar bepaalde ik nog steeds alles zelf. Ik werd opnieuw goed aan het denken gezet... wat wou ik nu echt? Door middel van allerlei testen werd ik meer bewust wat ik wel wou. Misschien nog wel belangrijker; wat ik niet wou! Door middel van swot analyses en zelfkennis test ben ik mezelf beter bewust van kwaliteiten, wat erg fijn is natuurlijk! 
Het gehele traject ben ik op goede manieren geconfronteerd. Waardoor steeds meer dingen duidelijk werden, en kon ik gaan strepen wat ik niet wou. Nu kan ik weer gerust verder, ik weet wat ik nu wel wil! Ik ben goed op weg geholpen door 2Study wat een hele last weg neemt. 
Ik kan iedereen adviseren deel te nemen aan 2Study wanneer er geen goede duidelijkheid is wat je echt wilt qua studie/werk.2Study kan je weer prima en gericht op weg helpen!

Evi - 2011-09-08 16:07:09

Volgens mij kan het qua coaching niet veel beter; ik had direct vertrouwen in Robin en er was een goede klik. Hij vertelde dingen over zijn eigen ervaringen en stelde me steeds op mijn gemak.Ik denk dat iedereen hier veel van leert en zichzelf beter leert kennen. Door zijn open en eerlijke mening over mijn gedrag en woordkeus, zijn tips en goede raad ben ik gaan nadenken en heb ik mezelf een stuk beter leren kennen. Ook ben ik op weg geholpen met argumenteren van dingen, de voor- en nadelen afwegen. Waarvoor ik hier kwam is méér dan bereikt; het was super ik werd écht aan het denken gezet. Dit zou voor iedere middelbare scholier goed zijn. Mijn doel is bereikt.

Anne - 2011-05-02 12:00:49

beste bezoeker,

ik wil graag iets vertellen over mijn ervaringen met 2study.
ik heb nu twee sessies gehad van de vier en ben zeker twee stappen dichter bij een studie die bij mij past.
Waar ik achter ben gekomen is hoe anderen over mij denken en hoe goed mijn zelfbeeld is. Dat ik beter moet gaan organiseren en plannen, wat voor type mens ik ben en welke studies daar bij passen. Voor de volgende sessie moet ik vrienden en mijn ouders een SWOT-analyse over mij in laten vullen en ik ben benieuwd wat daar uitkomt!
Ikzelf heb voor 2study gekozen omdat ik al twee opleidingen achter de rug heb (allebei niet afgemaakt) dus wil nu echt voor de juiste studie gaan! Uit de sessies is al gebleken dat de opleiding communicatie ook echt bij me past en de beroepen die je met de opleiding kunt doen ook! Tot nu toe heb ik er al veel aan gehad en kan het iedereen al aanraden die zit te twijfelen over zijn of haar studie.